Muutoksen vuosikymmen, mahdollisuuksien matka

Olisiko sitä monikaan osannut odottaa kuinka vuosi 2020 jäisi mieleen hyvin erityisellä tavalla. Se oli sellainen vuosi, joka muutti maailmaa ja ihmisiä pysyvästi. Monet se pysäytti, miettimään sitä mikä on tärkeintä ja mitä olikaan tulossa. Yhtäkkiä kaikki maailman ihmiset, taloudellisesta asemastaan, sukupuolestaan tai elämäntilanteestaan riippumatta ovatkin samassa veneessä. Koronapandemia varjosti elämää kokonaisvaltaisesti.

”Välillä tarvitaan pysähtymistä, jotta visiot kasvavat ja kirkastuvat näyttäen suuntaa kohti onnea ja menestystä”

Oli myös meidän aikamme miettiä, mikä on tärkeintä ja valjastimme mielemme uteliaan leikkisällä otteella uskoen hyvään ja tahtoen mahdollistaa extraa elämään. Välttämätöntä oli että muotoillaan palveluja uudelleen ajan henkeen sopivaksi. Paras resepti siihen löytyi rohkeudesta, luovuudesta ja piilevien taitojenkin etsimisestä. Huippua oli luoda uutta hyödyntäen kunkin vahvuuksia ja löytää itsestämme ja toisistamme uusia puolia, jotka mahdollistavat etäajassa toimimisen. Selvää meille matrockseille oli, että emme jää tuleen makaamaan vaan nousemme yhdessä entistä vahvempana. Madollisuuksia syntyy uteliaasta mielestä ja tahdon voimasta. Koimme että nyt on aika hyvä hetki luoda jotain uutta ja olla valmis vastaamaan matkakuumeeseen sitten, kun ihmiset taas liikkuvat.

Elämyksien verran rikkaampaa poikkeusaikaa

Me osaltamme halusimme vaikuttaa siihen, että sosiaalisten suhteiden rajallisuus ei lisäisi syrjäytymistä ja pahaa oloa. Halusimme luoda mahdollisimman laajat puitteet sille, miten kohdata ja kokea elämyksiä etänä. Iloitsimme myös siitä, että ihmisten elämysjanoa ei koronakaan ole sammuttamassa. Tästä innoittuneena aloimme Tehdä yhteistyötä Pirkanmaan kuntien kanssa kartoittaaksemme kuntien mahdollisuuksia tarjota esteettömiä elämyksiä omiin resursseihin sopivalla tavalla, pienin, yksinkertaisin ratkaisuin. Hyödyntäen vuorovaikutustaitoja, luovuutta ja palveluasennetta. Moni matkailukohde, joka on fyysisesti miltei mahdoton koettava antaa sosiaalisesti paljon silloin, kun asiakaskohtaaminen on onnistunut. Onnistunut asiakaskohtaaminen on lämpöä, taitoa kuunnella asiakasta, avuliaisuutta, ennakkoluulottomuutta, luovuutta ja yhteistyötä. Parhaimmillaan onnistunut asiakaskohtaaminen poistaa fyysisiä esteitä. Auttaminen on ihmiselle sisäsyntyistä ja sen valjastaminen esteettömän palvelun tuottamisen työkalupakkiin avaa uusia ovia ja tuo palvelut entistäkin laajemman asiakaskunnan ulottuville. Olemme oppineet, opettaneet, innostuneet yhdessä ihanien yhteistyökumppanien kanssa.

Lähimatkarakkaudesta, tahdosta, uskosta ja toivosta on tehty 22 uutta matkakokonaisuutta ympäri Pirkanmaan kuntia. Koetaan ja kohdataan toisemme huolimatta muuttuneesta ajasta.

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close