Mikä on Mainio asenne?

Kuva © Visit Tampere / Laura Vanzo

Nyt alkaa asennetalkoot!

Me Matrocksilla ollaan sitä mieltä, että erityisryhmät ja erilaiset apuvälineet ovat yhtä normaali asia kuin se, että on käyty kampaajalla ja on saatu hieno uusi look!

Kaikki huomaavat uuden kampauksen ja kehujen määrä on yleensä vuolas. Kuka huomaa uuden hienon pyörätuolin, kävelytelineen tai proteesin? Ei kovin moni. Yleensä vain ne, jotka ovat jollain tapaa asian kanssa tekemisissä.

Sama pätee esteettömyyteen. Kaikkea ei huomata. On hienoa, että yrityksissä ja yhteisöissä panostetaan esteettömään rakentamiseen, mutta se ei vielä ole tae hyvästä palvelukokemuksesta -varsinkin, jos vammaisuutta katsotaan nenänvartta pitkin. Asenne on in nyky-yhteiskunnan KAIKKI ihmiset huomioivan palvelun tuottamisessa.

Me emme tuomitse, jos tuntematon pelottaa. Se ei ole väärin. Me matrocksit olemmekin päättäneet tehdä asialle jotain!

Mainio Asenne -koulutukset tutustuttavat asenteellisen esteettömyyden tarjoamiin mahdollisuuksiin; Jos kahvilassa on portaat, pitääkö ne automaattisesti poistaa? Ei välttämättä.

Nyt kaikki mukaan asennetalkoisiin! Olitpa sitten matkailualalla, palvelualoilla tai yrittäjänä viemässä asiakaspalvelun seuraavalle tasolle, vastaat tämän koulutuksen käytyäsi varmasti kaikkien asiakkaidesi tarpeisiin.

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close